چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۲
۱ نفر

برای تازه نگه داشتن غذا در تابستان، معمولا همه مواد خوراکی را در یخچال نگهداری می‌کنیم. دمای پایین از فساد آن جلوگیری می‌کند و ماندگاری بسیاری از غذاها را افزایش می‌دهد.

يخچال

همشهری آنلاینآرش نهاوندی: اما، برخی از میوه ها را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا برودت یخچال می‌تواند بر طعم، بافت و ارزش غذایی آن‌ها تاثیر منفی بگذارد. در حالی که نگهداری در یخچال برای بسیاری از غذاها مفید است، مهم است که بدانید نگهداری کدام میوه‌ها در دمای اتاق برای حفظ طعم، بافت و ارزش غذایی آن‌ها بهتر است. در این مطلب به فهرستی از میوه‌هایی اشاره می‌کنیم که باید به جای نگهداری در یخچال در دمای اتاق نگهداری شوند.

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

موز: این میوه را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد. هنگامی که موز در یخچال قرار می‌گیرد، پوستش شروع به سیاه شدن می‌کند که این عارضه می‌تواند بسیاری از افراد، به ویژه کودکان را از خوردن آن زده کند. علاوه بر این، موز در یخچال به سرعت رسیده نمی‌شود. بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ تازگی و طعم مطلوب، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

هندوانه: بسیاری از افراد به اشتباه هندوانه را در یخچال نگهداری می‌کنند تا سریع خراب نشود. اما با این کار آنتی اکسیدان‌های موجود در هنداونه کم می‌شود و ارزش غذایی آن نیز کاهش می‌یابد. به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند هندوانه را در یخچال نگهداری نکنید.

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

آناناس: نگهداری آناناس در یخچال می‌تواند باعث بدتر شدن بافت و طعم آن شود. بنابراین، بهتر است آن را در یخچال قرار ندهید. نگهداری در یخچال باعث می‌شود میوه خیلی نرم شود و طعم طبیعی آن تغییر کند. نگهداری آناناس در دمای اتاق به حفظ تازگی آن کمک می‌کند و از تغییرات ناخواسته در ویژگی‌های آن جلوگیری می‌کند. با این حال، اگر آناناس کاملا رسیده باشد، می‌توان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد تا از نرم شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

انبه: با نگهداری انبه در یخچال مرتکب اشتباه نشوید، زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آن را کند کرده و طعم و بافت آن را تحت تاثیر قرار دهد. یخچال همچنین می‌تواند باعث شود سرما به آن آسیب برساند که منجر به ایجاد لکه‌های تیره روی پوست انبه می‌شود. بهتر است انبه را در دمای اتاق نگهداری کنید تا از طعم و عطر و طعم کامل آن لذت ببرید.

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

آووکادو: این میوه را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آووکادو را کند کرده و باعث سفت شدن آن شود. همچنین ممکن است بر طعم و بافت آن تاثیر بگذارد. در عوض، آووکادو را در دمای اتاق نگهداری کنید تا زمانی که رسیده شود، سپس فورا از آن استفاده کنید تا از حالت خامه‌ای آن لذت ببرید.

این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید

پرتقال: این میوه با نگهداری در یخچال خشک شده و طبیعت آبدار خود را از دست می دهد. نگهداری پرتقال در دمای اتاق به حفظ طعم و تازگی آن کمک می‌کند. علاوه بر این، یخچال می‌تواند از طعم پرتقال کم کند و لذت خوردنش را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 851993
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۰۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
    5 4
    این میوه ها آنقدر گرون هستند که دیگه به بخچال نمی رسند
  • IR ۰۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
    7 7
    .هر محتوایی از زنان عکس یا کلیپ مخصوصا با حجاب ناقص از همه بخشها پاک شود سپاس
    • علی IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
      2 6
      حالت خوش نیست
  • اورتاج IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
    1 1
    کلهم مطلب غیر علمی ست....اینارو از کجا میارید در عجبم
  • IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۸
    0 0
    اینارو اگه تو یخچال نزاریم بسرعت خراب میشن ؟!؟!